Eigen webshop, weg van Etsy

Published on 25 April 2022 at 11:23

Lieve lezer,

De afgelopen periode heb ik, tussen werk en afspraken door, mijn uiterste best gedaan om de site die je nu aan het bekijken bent op te zetten. Van verschillende bronnen vernam ik namelijk dat Etsy een steeds grotere hap nam uit hun verdiensten en dat wou in natuurlijk zo veel mogelijk ontwijken. Met wat hulp van anderen en een klein beetje achtergrond in webdesign heb ik uiteindelijk deze site kunnen opzetten. De webshop zal in de komende weken verder gevuld worden en kleine puntjes zullen verfijnd worden, maar ik hoop op deze manier mijn sierraden, kunst, kleding en accessoires met de wereld te kunnen delen.

Alle liefde, tips en support die ik tot nu heb ontvangen wat betreft mijn dromen en het werk wat ik met jullie deel betekent enorm veel voor mij, en het houd mij gedreven en gefocust op de toekomst die ik voor mijzelf wil.

Bedankt!

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.